събота, 8 декември 2012 г.

БиПоПоЕлГ*



През ноември направих едно продължително проветряване на блога и разкарах около 1/5 от писанията в него, заради които предполагам, че гугъл непрекъснато засилваше насам заблудени душици в търсене на различни 18+ отговори.

Сега вече ми препраща почти само сериозни търсения, повечето от които не само пак нямат никаква връзка с останалото в блога, но са и толкова нелепи и абсурдни (болднатите думички с автентичен правопис; тези за червена точка са последните остатъци от времето на хигиенизация), че разбудиха отдавна спящите ми музи, за да сътворят следната


*битова поезия с порно елементи по гугъл

бременна от брат си,
който пращаше смс обаждания и изведнъж спря,
се чуди къде ли правят usivane na devstvenost.
ще трябва да помисли после
как да отвлече шотландски лорд,
как да се справи с темерут като него
и дали ще има квалитетно ебане.

не знае защо странджанките й лепнат на скарата,
нито каква религия изпълняват туареги.
свирка си онази песен на грузински филм - ай ай я,
докато опитва как се разтегля тесен бански
и твори класификация на пръдня.


брат й пак пропусна потпис на биурото по труда,
правейки снимки в деня на свинята.

изпаднал от каруцата на бога,
си припява една pesen kazvashta se neshto ulica,
и размишлява върху избелването на ракия,
как точно се прави магнитен лагер
и „защото тя има музикална вагина,
dokato pravim sex mi pada
или защото прекалявам
с noditsko porno sas babi4ki и s evnux”.

после се замисля има ли изовщо
лубов или само платена такава
и каде да намери
магазин за миризлива стръв за сом

и че никак не знае
какъв вид алигатор трябва да се носи при раждане.




(малоумието на някои докопали клавиатурата същества и шестдневните работни седмици в бигбрадъровоподобна среда ми идват леко в повече ...)

14 коментара:

  1. В общи линии "какъв вид алигатор трябва да се носи при раждане" е нещото, което ме държи буден нощем и с ерекция, тъй че очаквам сериозно включване от теб по темата, че да се успокои малко съвестта ми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Труби, силно съм развълнувана от екзистенциалната важност на хорските вълнения и търсения. Алигаторът обаче и мен ме потресе - до степен да искам сама да намеря отговора, раждайки в несвяст. :D После ще туширам последствията с usivane na devstvenost някъде. :D

      Изтриване
  2. Ако "usivane" е всъщност "усилване", може би трябва да потърсиш д-р Енчев. За алигаторът не знам дали дори той би могъл да ти помогне. Все пак бих искал да бъда там, когато го попиташ. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам съмнения, че не искат да си усилят, а да си ушият/зашият палавите подробности, понеже чистите като сълзи моми все още се тачат сред някои етноси тук (които пишат и по такъв забавен начин). :) Д-р Енчев би могъл да им помогне евентуално в случая, защото реконструктивната и разкрасителна хирургия са неговата сила, обаче мисля, че той набляга в работно време на по-видимите телесни участъци северно от пъпа. :D
      Ако реша да го попитам за южната посока или за алигаторите (да ми препоръча някои от клиентките си), ще те взема непременно с мен за морална подкрепа. :Р

      Изтриване
  3. Да, "ушиване" е правилната дума, но никога не бих се сетил сам за нея. Все пак не губи вяра в д-р Енчев. Просто не всичко, което се предлага, се и рекламира. Дори той не би си позволил да сложи на плакат някои органи, от които да излиза комикс балонче с надпис: "Благодаря Ви, доктор Енчев!".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, той е естет и не би си позволил подобен билборд, дори и ако органите върху него са заменени с плодове или цветенца. Но може да рекламира подобни услуги с непоискани търговски съобщения в мейли или в навиращи се в очите от всеки сайт банери. След като непрекъснато се прави за увеличаване на мъжкото достойнство медикаментозно или оперативно, за удължаване на ерекцията или за окончателно премахване на хемороиди, защо да не може и за тази толкова невинна и високохуманна процедура, м?

      Изтриване
  4. Таргет групата не е толкова голяма. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм съгласна! :Р Първо, всеки клиент е ценен. Второ, освен по морални предбрачни съображения, сигурно има и доста двойки или жени, които биха искали да изживеят многократно и по различен начин този толкова интимен акт. Хора всякакви, нали знаеш. :)
      За гореописаните манипулации също едва ли има манифестация пред кабинетите, но рекламите им (които са също толкова гнусни и дразнещи като цицорестите) не секват.

      Изтриване
  5. Хах... Това си е шедьовър, Диди :):):) Ако от Гугъл погледнат търсенията от българско, очаквам да се замонашат :):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ... и после да осъзнаят, че трябва да се гордеят колко са полезни и как пълноценно ги използват. :D

      Изтриване
    2. Фил, мисля все пак да им напиша едно писъмце с молба да ми разяснят принципа на търсачката си. Не може в предния ми пост, съвсем културен и изцяло за сериозни книги, да праща хора с мераци за bradasali pusita ....

      Изтриване
    3. Тъпо... прилича ми на някаква бъгавотия, защото Гугъл доста здраво са затегнали правилата си по отношение на такива търсения. Но е факт, че принципът е толкова усложнен, че и те самите едва ли биха могли да го обяснят адекватно :)

      Изтриване
  6. Ей, като магнит си! Пиша "Ако ви закъснява след среща с отвлечен шотландски крокодил" и пак тук ме довлече! :D

    ОтговорИзтриване
  7. Грешката изобщо не е в мен, на търсачката нещо здраво й е сбъркано. :) Всеки ден служебно издирвам различни машини, детайли и материали и в около 1/3 от случаите поне ме праща в кулинарни (обикновено тортени) или БДСМ сайтове. :) Особено ако търся в изображенията.
    Проблемът не е само в образността на българския език, където маркуч и пръскачка (примерно) предизвикват разнообразни асоциации. :) На разни езици ми се случва и иди обяснявай после на сисадмина, че нямаш сестра. :D

    ОтговорИзтриване