петък, 21 октомври 2011 г.

Здравна петминутка

Самозадоволяването трябва да излезе извън прозаичното "Сейте картофи!" и да покрие всички аспекти от ежедневието ни. Понеже петъкът по дифолт е ден за смешки, а смехът е здраве, днес ще се само...таковаме здравно (ако ви се намират излишни парички, разбира се).

1. Превенция на здравето

Нищо работа, нужна ви е само една банкнота от 50 лв., която мъдро да изразходите за "специално зареден за Вас камък с Архангелски Божествени Лъчи. Той ще ви помага, ще ви бъде любим приятел и защитник, ще ви дава връзка с Архангелите, т.е. сами ще можете да активирате Лъчите" и (ако се получат случайни пробойни в защитите) "да се лекувате, да използвате Лъчите!"

Подозирам, че въпросните камъни са опит да догоним европейските доктори, които отдавна лекуват с ангели, архангели, феи и са издали значително количество трудове по темата. Д-р Дорийн Върчу обаче не е сама (не само в главата си), можем да се похвалим и с успешен български опит с ангелите и възнесените учители, бдящи над здравето и психиката ни.

А ако случайно имате и ментални проблеми, след като си поръчате камъчето, можете да си помогнете на същата страничка - в раздела за лечение на ума.


2. Лечение

Колебаех се за коя от всичките панацеи да разкажа тук. След бърз жребий спечели последната, на която попаднах. Почти подарък е - струва колкото половината от горното амулетче, но пък лекува каквото се сетите - главоболие, безсъние, косопад, предпазва от тумори, раци и мозъчни увреждания. Повече за това чудо на чудесата има тук.

Ако някой успее да изчете страничката (аз не успях от вълнение пред възможностите му), моля да ми каже дали лекува още хипертония, хемороиди и гъбички и дали предпазва също от забременяване и ППЗ (полово предавани заболявания), ако си го лепнеш на подходящото място. Предварително благодаря.



3. За здрава и красива фигура

"Най-важното нещо е: здравословна и добре обмислена диета

Принципът, че трябва да приемате по-малко калории, отколкото консумирате по принцип, за да отслабнете, важи също и при ImuPro теста. При преминаването към ротационната диета, Вие също така трябва да следите и приема си на калории. Избягвайте продукти, богати на калории, и се хранете редовно, но не повече от необходимото. Подобреното усвояване на съществуващите хранителни запаси ще Ви помогне да го направите. Усещането Ви за глад и епизодите на повишен апетит могат да изчезнат известно време след промяната. Допълнителни упражнения също ще Ви помогнат да отслабнете. Основната метаболитна скорост се повишава и енергийния баланс се повлиява положително. А Вие можете да постигнете резултати дори с малки трикове: Качвайте се по стъпалата, вместо с асансьора, паркирайте колата си на най-далечното място или слизайте от автобуса една спирка по-рано. Трябва да използвате Вашата възвърнала се енергия за някакъв спорт. Това увеличава Вашия успех и Ви осигурява по-позитивно усещане на собственото Ви тяло."


Това го знае всеки минимално интелигентен човек. Друго си е обаче, когато е обяснено някак по-научно, дълго и омотано, с единствената цел така да ви омагьоса и шашне, че да си поръчате за домашна употреба (?!?) иновативни кръвни тестове за поносимост към различни храни (по резултатите от които да си спретвате диетките) за скромните суми от 224,00 лв. до 940,00 лв., вкл. куриерската услуга. Съответно трябва да спазвате и указанията от горния цитат заедно със задължителната диета, за да заприличате на модел.

Независимо от какво ще ви лишат домашно получените резултати от тестовете, центърът ви предлага за по-лесно отслабване да ползвате програмата му Weight Management, която по същество е пак онези общоизвестни указания от цитата + тъпчене по схема и за неизвестен период от време с показаните в дясно билкови таблетки, произвеждани от Хербамедика, която съвсем случайно, също както целия център, е собственост на д-р Тошков. Имам лични впечатления (и такива от приятели и роднини) от въпросните таблетки - от времето преди този лъскав център. Та лечебният ефект от тях при разширени вени, стомашни проблеми, хемороиди и наднормено тегло е точно никакъв.

Понеже е петък, ден на майстора, разходете се и из другите предлагани в сайта омайности, вместо да се потите с работа. Не ви съветвам да се задълбочавате в това, което мислят на ануса и дебелото ви черво, но разделът за детоксикациите и част от терапиите са забавни. Преди това обаче е добре да сте прочели труда на Бен Голдейкър по темата.

Всъщност не, не четете "Псевдонауката" - тя ще ви отвори очите и ще ви направи особено подозрителни. Което пък ще обезмисли онази стара нашенска поговорка за лудия и баницата.


Edit: накратко още няколко чудеса на нАуката, загрижени за нашето здраве и красота. Попаднаха ми вчера, без да ги търся специално. Времето ми е много ценно, за да го пилея, разказвайки подробно за тях. Заинтересованите могат да ги проучат и дори да си поръчат. После моля да споделят за чудодейните ефекти и ползи. :D

* Лечение на хора, животни и домашни любимци посредством таблетки, заредени с универсална жизнена енергия. Въпросните УЛФЕ-таблетки са от захароза (обикновена захар) или лактоза (млечна захар), заредени с универсална жизнена енергия в концентрирана форма, т.е. едно голямо нищо.

* Китки за мерак, за далак и за всяка болка: капки "Изпитна смес", лек за бърза помощ (капки, кремчета, прахчета - каквото имате под ръка, все върши работа ... евентуално) и разни други скъпички тинктурки от цветя, внимателно приготвени с органичен френски коняк (40%). Хората предлагат и тест, който трябва да ви убеди, че имате огромна нужда от тях, както и онлайн-консултация (заплащат се обаче предварително 25 лв).

* Терапия на лицето с чисто злато и хайвер - моментален ефект при бръчките около носа и устата, на челото и така наречения „пачи крак”; освен това златото регенерира, възстановява повяхналата кожа и смъква годините от лицето. Още малко и да ...

* Прословутите гривни за енергиен баланс - кичозна шарена гумичка, която по никакъв начин не може да стабилизира енергията в тялото ми или да ме направи по-здрава и енергична.


8 коментара:

  1. Добрютро Точке :)

    Недей пазарува от мошеници, пазарувай от мен. Имам евтина и качествена стока!

    Може да си купиш високоароматните ми памучни чорапи, само за 99.99 лв, чиято миризма убива всякакъв вид инсекти. Ако си купиш два чифта ще получиш безплатно и вълшебна четка за тоалетна чиния, осветена в Йерусалим, и която предпазва от запек!

    Но това не е всичко! Ако поръчаш продуктите до час, ще получиш и книжка с луксозни дебели корици от първокачествена хартия, с мой автограф, с която може да тупанчиш непослушните членове на семейството.

    И всичко това само за 99.99 лева!
    Ара де, какво чакаш! :(

    ОтговорИзтриване
  2. А някой задал ли си е въпроса, че ако наистина този "златен" стикер блокира 99.99% от излъчванията от телефона, как ще можеш да се обаждаш? :D

    ОтговорИзтриване
  3. Ламоте, закъснях, нали? :( Няма да откажа, ако ми подариш някой изостанал бракуван чифт, може и едно чорапче, дори с дупка на палеца. Много хубаво лепнат, а ми свършиха книгоразделителите. :D

    Влади Неколов, бях толкова потресена и възхитена от лечебно-профилактичната мощ на чудото (което снощи вървеше на прИмоция за 9,90 лв.), че не ми остана никакъв свободен капацитет за въпроси от технически и естетически характер. :D

    ОтговорИзтриване
  4. Аз съм напълно съгласна, че проблемът е от пробитите чакри - запушвайте всичко и ще сте на 6. КАМ КХАМ ГАМ ГХАМ НГАМ ЧХАМ ЧХХАМ ДЖАМ ДЖХАМ ИНЬЯМ ТАМ ТХАМ :)))

    ОтговорИзтриване
  5. presly, това ми звучи като кръщаване на китайче или виетнамче - по баира се търкаля метално канче и както издрънчи, такова име получава детенцето. :D
    Куцат ми много чакрите и духовната част. :(

    ОтговорИзтриване
  6. Мисля си, че кестените вършат по-добра работа - заредени директно от слънцето, само дето кестеновите дървета не са се сетили да ги продават;)))

    за стикера мъж ми рече, че е пълна дивотия - гледахме някакъв репортаж преди време, но ето - креативни хора, сетили се от невежество да печелят


    ( добавих фото на бисквитите)

    Поздрави, Точ

    ОтговорИзтриване
  7. Марта, много креативни се навъдиха и не знам защо си мислят, че масово пасем трева и ядем доматите с колчетата. :) Но сигурно има и такива, щом подобни търговии процъфтяват. Още няколко открих тези дни, но не ми се занимава да им чета глупостите и само ги добавих с кратко описание в края на поста.

    Хубав ден и на теб! Утре отивам да търся такива или подобни бисквити и да изкупя цялото количество. :D

    ОтговорИзтриване
  8. За търговците ще кажа само, че като има кой да купува, кой да вярва на всичко, те ще си продължават все така.
    Точица, лека вечер и спорна седмица!:)

    ОтговорИзтриване