понеделник, 7 ноември 2011 г.

Cherchez l’imbécile*

Не понасям рекламите, особено тъпите и агресивните (т.е. 99,99% от тях). В случая обаче нямаше как да не обърна внимание на една такава. Поредната далавера нахално ми предлага следната оферта, която

"... включва консултация, детоксикация, процедура по изчистване на паразити чрез биорезонансна терапия! (аз пък моите паразити си обичам непочистени и невчесани) Към всичко това ще добовим структуризатор за вода, с посланието на проф. Масару Емото - структурирана вода носи правилната информация на нашите клетки! (тук вече ме заинтригуваха, макар да не знам какво е добовяне) Предложение, което не е за изпускане на цена от 30 лв., вместо 60 лв.

С храната, въздуха, водата, лекарствените препарати, използваните химикали в селското стонанство и т.н. в организма ни попадат все повече химически вещества, които не сме в състояние да преработим. По последни данни до 40-годишна възраст в организма се натрупват няколко килограма токсични шлаки (могат да достигнат до 5-8 кг) (О, ужас! Дали биха могли да се концентрират в бюста, примерно - вместо имплантите на доктора Енчев, а не в четирибуквието и около талията?) - идеална почва за размножаване на паразити. "

Детоксикацията като върховна глупост е извън интересите ми. Потърсих повече информация за непознатото ми досега чудо, наречено структуризатор за вода и нагазих в някакви езотерични л@йна. Първоначално бях склонна да мисля, че понеже не вярвам изобщо в божествени и енергийни измишльотини, някой отгоре ми го връща тъпкано с поредица нелепости (последната от които е влезлият в крачката ми стол, чието колелце натроши една фаланга на малкото ми пръстче). Колкото повече четях обаче, информацията все повече се биеше с избледняващите ми спомени от уроците в училище. Може би ще е полезна за ужасно заблудени вярващи, за кандидати за срещи с извънземни или за бързащи към оня свят, но според мен предлаганото в сайта, както и офертата за далаверата не са нищо повече от търсене на поредните глупаци*. И за да не бъда голословна, ще представя накратко с цитати "стръвта".

Всеки кристал на Крион съдържа съзнанието на божество (?!?). Колкото по-често работите с кристалите, толкова по-силно ще усещате колко силни и могъщи са те. Можете да копирате Кристалите, да ги режете (на кухненската маса, като парче салам или ябълка - толкова е просто рязането! Но копирането ще ме затрудни ...) и да енергизирате вода, стаи или други предмети с тях. Ако положението, в което сте, не е подходящо (например се напъвате по голяма нужда във вецето), можете просто да мислите за него. Можете да пращате кристалите във времето и пространството (Евала за което, благородно завидях!), за да помогнете на други хора. Така съзнанието на Кристалите ще се насъбира повече във вашата клетъчна вода (?!?).


Следващият бисер са енерговибрационните есенции в голямо разнообразие; дозират като хомеопатичните панацеи - по няколко капки дневно.
* Кодовете за възнесение работят на ниво ДНК, изчистват блокажи, съдържат пакети светлинна информация, които подготвят тялото и стабилизират клетките да задържат по-голямо количество светлина. Подготвят физическото тяло за възнесение (не се препоръчват на кандидат-самоубийци, защото те не отиват в Рая. Останалите могат да получат кодовете на всички възнесени люде, както и да си припомнят своите от последното си възнесение. Честито!).

* Платинената есенция
, чиято платинена енергия е заземена на планетата съвсем наскоро, ще ви съдейства, когато имате прекалено много мисли, както и за интеграцията на интергалактическите ни аспекти (изключително сериозна и перспективна помощ).

* Златнобелият прашец
предизвиква алхимична промяна в тялото, създава трансмутация в клетъчната структура (?!?), което има за ефект клетките да задържат повече светлина; активира спящите сетива, помага да увеличите броя на активните си сетива от 5 на 12; активира повече нишки от ДНК; има силно въздействие върху аурата, възстановява хармонията и баланса и ви кара да спрете да възпроизвеждате собствените си мисъл-форми (Точно така, няма смисъл да се мисли, има кой да го прави вместо нас след алхимичното трансмутиране).

* Диамантената енергия
е абсолютната интеграция на вашето същество тук на Земята (и явно е за онези, които не са сами в главите си). Във вас се свързват електромагнитната структура, поток от енергия, вътрешното пространство с всичко останало във вас. Обединява отделните елементи и нива. Всеки ваш аспект се свързва с вашето Аз Съм Присъствие, енергията се изразява едновременно, във всички посоки. Всеки аспект е цялото. Това е пълна интеграция между Мъдрост, Любов и Задача ... и т.н.


И последно (защото четенето на този сайт води единствено до жълта книжка и абонамент при джипито за цветнички рецепти) - черешката на тортата: Структуризаторът за вода, който има за цел да произвежда структурираната вода по рецептата на Масару Емото, а структурирана вода носи правилната информация на нашите клетки. (Масару Емото е японски писател, който е известен единствено със заблуждението си, отразено и в книги, че молекулите на водата се влияят от човешките мисли, чувства и думи, дори и от музика и картини. Замразени водни кристали носят отправените им така послания и могат да ги предават). Изключително важно е да пием по 1,5 – 2 литра структурирана вода на ден (не чешмяна или минерална, да не се обърка някой).

Структуризаторът е разработен чрез радиестезично изследване. В него са включени символи и утвърждения, някои от които се виждат, а други са вградени в структуризатора. Действието на структуризатора е проверено чрез радиестезия от водещи специалисти в областта (колко и кои?).


Процедурата е много проста - чашата или шишето с вода се поставят върху тази подложка за около час, а тубата с помпичка трябва да стои непрекъснато върху нея. Един Масару Емото знае какви магии се извършват в този момент. Нищо и никакво шарено картонче, а колко здрави и щастливи може да ни направи!
Не си и помисляйте да си го изработвате сами обаче - позволено е само с изричното съгласие на авторите. За целта можете да пишете на изтъкнатия псевдоучЕн, адресирайки молбата си до неговата АйЕйчЕм Корпорейшън (IHM Corporation) в Токио. Успех на всички ентусиасти!

8 коментара:

  1. К'во,ме направИ бе,жена?Аз това докато го изчета и разбера цялото..ще мине цял ден!:))))
    п.п.довечера ще те изчета..на спокойстие:)))))

    ОтговорИзтриване
  2. Онди, рядко си надвивам мързела, но за сметка на това - с обилен резултат. :) Можеше и по-зле да е, да ви подсладя в края с изключително сполучливия си Куц кекс. :Р

    П.П. Работното време е за работа, не за блогове и фейсове. :Р

    ОтговорИзтриване
  3. Точе, не можеш да не признаеш, че рекламата предизвиква много въпроси. ти не си ли поръча поне от любопитство, м? :)

    а по отношение на чистотата на паразитите, поне за ползвали "изчиства", а не "почиства". така на мен преди време около 18 пъти ми звъняха, за да ме питат за шампоан за въшки, докато накрая аз, крайно изневрена, се разкрещях, че нормалните хора не претендират за чистота на населяващите ги паразитиращи инсекти.

    а прашецът и енергиите ми напомнят на една реклама на врачка, на която бях попаднала преди време, която правеше седемцветна магия за любов и късмет. на нещо подобно ми намирисва.

    п.п. що не даде и линк към сайта, че да се позабавляваме дружно, м? :)

    ОтговорИзтриване
  4. Оцветих линковете към продуктите в червеничко, за да се отличават от моите разсъждения в синичко.
    Пропуснах да си поръчам, но предполагам си имат достатъчно клиенти за тези и подобни безсмислици от други сайтове.

    ОтговорИзтриване
  5. хаха, "Посланията на водата: :)) Не вярвах, че японец ще напише такова нещо :))

    ОтговорИзтриване
  6. Глупостта няма пол, възраст и националност - нито за творящите я, нито за приносителите й. :D
    Вероятно някои класици биха му завидели за броя езици, на които е преведен.
    Силно ме вълнува защо обаче и сериозни книжарници се включват в разпространението на подобни мозъчни диарии.

    ОтговорИзтриване
  7. Имбецилите са маловажна история. Я тука нещо по-важно гледам се промъкна- Някаква рецепта за "куц кекс"? Дано не е много сложна, че и ние начинаещите да се пробваме.

    ОтговорИзтриване
  8. Колега инж., гледайки блога Ви, ми е ужасно неудобно да си показвам лаишките кулинарни опити. :) Харесала съм си последната рецепта за вечеря тези дни. :)
    Тук на уше ще разкажа за куция кекс, за да не бие много на очи горе. :) Понеже е събрани свободни съчинения, всичко е около ... Върху няколко карамелизирани лъжици захар във формата се слага една ябълка на парченца и две лъжици масло или маргарин (каквото е налично) да поври 1-2 мин. Докато изстива, се смесват: 2 яйца, добре разбити с чаша захар и чашка олио, лъжичка сода в две лъжици кисело мляко, ванилия (канела, какао - каквото има), брашно до гъсто кексово тесто, чаша и нещо ябълки на парченца и чаша нарязани орехи (чупят се чудесно с френския ключ, лежейки пред телевизора). Формата се облива със сладко-мазното от дъното й и върху него се изсипва сместа. Тя е толкова гъста, че няма опасност да бъде разсипана, докато някой като мен куцука с нея към загрятата фурна. Пече се на 180-200 градуса на реотани, с топъл въздух и както дойде, до готовност и се обръща, след като изстине.
    Това бяха последните две парченца. :)

    ОтговорИзтриване