четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Т.Р.Ъ.Т.К.А.

"Жените са като лампата на Аладин: ако потъркаш хубаво - ще ти се изпълни желанието!" (статус на приятел във ФБ)


Обаче мъжете не търкат. Или поне не всички и не често. Нито егото и самочувствието на жените, нито тялото (определени точки по него). Защото са уморени от работа, грижи и плащане за сметки, карти/риболов/мач/запивка с приятели. Защото цветето/целувката/добрата дума/ласката са немъжкарски лиготии и отживелици, жените и без това са си техни, що да се хабят. Защото жените са длъжни като такива да изпълняват желания, изречени все едно дали с поглед или след вълшебните думички "Бегом марш, ма, к`во съ моташ ощи". Желания най-различни - от гладенето на панталона и правенето на салатата до свирка или акробатична поза, видяна нощем от филмите са възрастни или разказана от колегата пред писоарите в обедната почивка. Защото ги гони ПМС или критическата, а тези мъжки периоди траят дълго, много по-дълго от женските. Защото след като нито една кола, футболен отбор или фолк/порно звезда не се казват Рутина, думичката няма никакво значение и такова нещо не съществува. И защото, и защото ... (Ако Шехерезеда се заеме да разкаже съвсем обстойно и с пълни подробности всички причини, няма да й стигнат и 2000 нощи.)

Същевременно мъжете са в състояние с часове да зяпат мълчаливо въдицата или група празноглавци, гонещи/гледащи още по-празната топка и от време на време да разнообразяват уюта с бойни крясъци и пожелателни действия към нечии роднини от женски пол. Или да се наливат с приятели до състояние, често придружавано от тротоарни екземи. Или да точат лиги по всяко преминаващо чуждо и добре загатнато четирибуквие и прилежащите към него цици. Или всичкото накуп. Вследствие на изразходените време и усилия за тези жизненоважни за мъжкото съществуване действия, собствените им половинки остават душевно и физически непотъркани или недотъркани. Вследствие на което пък те или си страдат мълчаливо, или ги лови стогодишната мигрена нощем в леглото, цикълът им идва през седмица и започват да използват жокера "Обади се на приятел" за хубавото потъркване.

Има и жени, които си решават проблемите по силовия метод или с много благи приказки, сълзи, сополи, заплахи и увещания, както и такива в ролята на нетъркащите мъже, но те са по-скоро изключение, отколкото правило. Също трябва да се отбележи, че приятелят от жокера е твърде вероятно да е от отбора на нетъркащите, но е такъв само у дома си, извън него е изключително старателен в изпълнение на упражнението.

Основното неудобство при използване на жокера е осъществяването на присъствието на индивидите от двата пола в един и същ момент, на едно и също място, в едно и също емоционално и еректирало състояние, без при това да будят съмнения и подозрения, да предизвикват нервни кризи (или такива от ревност) у половинките си, прецаквайки с това собствения си кеф. Прибавяйки и изгубеното време в дебнене на подходящия и удобен момент, в търсене на уютно и тайно местенце и транспортирането до него, както и похарчените за това финансови средства, неудобството се превръща в проблем. И колкото по-често се използва жокера (знаем, че апетитът идва с яденето), толкова по-голям става този проблем.

Решението му е гениално просто - телепортация. При поява на сърбеж, тоест на вдъхновение, следва моментално придвижване на индивида от точка А до точка Б и цялото време се оползотворява единствено целево - за потъркване, при това съвсем безплатно. Евентуалното нечие зачезване ще бъде абсолютно неподозрително и недразнещо - като влизане в тоалетната, бърз душ или отскачане за цигари. При наличието на такава опция всички жени ще ходят щастливо усмихнати, а мъжете - хм, малко трудно и ще бъдат (приятно) уморени у дома си. Но там пък никой няма да ги закача и ще си гледат спокойно мачове и формули, докато половинките им изпълняват желания им в кухнята или нечии други желания, породени от телепортацията.
Анонимен мъдрец е казал някога, че всички проблеми в света идват от нередовно пиене и нередовен секс. Крайният резултат от масовото използване на моменталното придвижване ще бъде едно всеобщо безпроблемно щастие и ще настъпи световно психофизическо равновесие.

За съжаление съществува сериозен проблем в проблема - науката все още не е открила принципите и начините за телепортация. За целта предлагам да се основе фондация в обществена полза и с идеалната цел: Т.Р.Ъ.Т.К.А. (Телепортация за регулиране и ъплоудване при териотиални и качествени алокации). Фондацията ще набере необходимите финансови, материални и човешки ресурси, които ще осигурят революционното решение на проблема с потъркването. Мотото й естествено ще бъде: "Чрез телепортация към световно равновесие!"

Записване за членство във фондацията, предложения и препоръки можете да направите на trytka@pocheshime.com

Благодаря за вниманието.


26 коментара:

  1. Чудесна идея, добро утро!Имаш хумор... все още(смях)
    Не мога още да я коментирам, замислих се, но има нещо !:)

    ОтговорИзтриване
  2. Кръстю, голата истина е следната: нет имам от време на време, муз - още по-рядко. Тотален запек от техническо-творческо естество. Според скромното ми мнение това е поне с една идея по-добре от творческата диария.
    Та в минутките на облекчение се пр(изк)ъкват подобни постове. :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Хахахах, името на фондацията кърти и, съдейки по него, ми се струва, че вече има (инд/лил)ивиди, които правят успешни тестове с присъствието си почти едновременно в няколко блога, което според мен би могло да се дължи единствено на телепортиращи способности. :D

    ОтговорИзтриване
  4. Ностро, веднага усети откъде е инспирирано. :)
    Обаче тази сутрин нещо беше сбъркала координатите на точка Б при телепортацията и вместо в мъжки обятия, се беше озовала при Руми. Което изобщо не й е попречило да си изпее дежурните страстнообяснителни слова. :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Ще финансирам фондацията!
    Обявявам Точка за Вдъхновител на деня и предлагам да се награди!
    :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Нужна ми е една само награда -
    на Виваком нета да не пада.

    ОтговорИзтриване
  7. Аз предлагам абревиатурата да се промени на Телепортиращи Разработки върху Ъплоудването на ТрътКИ, накратко ТРЪТКИ. Тъй се получава и реКУРсивен акроним, което тематично отговаря на целите на фондацията. :D

    ОтговорИзтриване
  8. Има логика. На учредителното събрание членовете ще се произнесат. :)

    П.П. трътките включват ли и двата пола, щото идеята е да може да се телепортира обектът, който е по на зор в момента. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Светлето нали вече писа, че между двата вида трътки няма съществена разлика - все еко продукт е. :D

    ОтговорИзтриване
  10. А, добре. Тъкмо по-удобно с един термин. :)
    Ох, притесних се от мълчанието на трътка намбър уан, дали да не пообиколя малко блогове?

    ОтговорИзтриване
  11. Ти остави ми и аз се притесних.
    Той Ностро и следи траекториите - той ще знае къде е.
    И да не я стреснете. Аз си я харесвам!
    :)

    ОтговорИзтриване
  12. Аз, аз, може ли аз? Да направя рекламните материали от кадастрон и да тръгна от юг с апел, изрисуван с водните ми боички. Ще събера много съподвижници. Ще настане една масова еуфория и всички ще скандират "Т.Р.Ъ.Т.К.А завинаги в нащшите сърца!" Сега тук, а след дни из цялата страна! Средствата ще се събират в канчета с апликации на Фондацията.
    :)

    ОтговорИзтриване
  13. Абе, Ел, ти какво ме набеди за хроникьор на тръ... нааа Лилето... Аз не съм такъв, моята основна дейност е концентрирана в псевдонаучни открития и тяхното насаждане сред обществеността. А пък ти изобщо не си вземаш присърце съответните задължения. Нямам думи! :D

    ОтговорИзтриване
  14. И аз така, Ел. Затова ми боде, когато зачезне - пресъхва ми изворчето на доброто настроение. Друго си е дори и след абсолютно сериозен пост да се изхилиш мощно. :)

    Иди, изцяло ти поверяваме агитационно-рекламните мероприятия, дори и химна чакаме от теб. И да тръгнеш с по-големшки канчета. :)))

    Ностро, недей да скромничиш, ми издай малко координати, плийз. Ще почерпим. :)

    ОтговорИзтриване
  15. Ностромито - такива тежки думи да не съм чула!
    А за кво снощи заспах с тая тухла на корема?
    За ония души в окови ти говоря, а?
    :)))

    ОтговорИзтриване
  16. Юпиии, взела си присърце препоръката ми! Ще кажеш как е. Оттеглям си тежките обвинения. :D

    ОтговорИзтриване
  17. Ел, ако и при този поетичен бисер Ламот не се трогне и не се визуализира, т.е. не си разходи пръстенцата по клавиатурата, много бих му се заканила. :) Не е човешко т`ва неговото. :(

    ОтговорИзтриване
  18. Изпях си мъката, а сега замислям обяд!
    :)

    ОтговорИзтриване
  19. ахахахаа мега яко :)))
    'ареса ми! дайте банковата сметка да пратя и аз парички за каузата!

    ОтговорИзтриване
  20. Наде, към днешна дата са открити само сметките в канчетата, които Ирония разнася. Ако не е сменила картинката, оглеждай се за това. :)))

    ОтговорИзтриване
  21. Вдъхнови ме за пост.
    Вече имам идея :)
    Остава да я осъществя !

    ОтговорИзтриване
  22. Като си готов, свиркай - да не го пропусна с чудничкия си нет. :)

    ОтговорИзтриване
  23. Веднага.
    Най - вероятно следващата седмица:)
    А дотогава :)
    Shine A Light (2008)
    http://zamunda.net/details.php?id=134289&hit=1

    ОтговорИзтриване
  24. Чак тогава? Ще ме изяде любопитството. :)))

    Тези младежи с големите усти ще ги уважа, когато мен ме уважи Виваком, някъде по малките часове вероятно, ако съм будна.

    ОтговорИзтриване
  25. Точица, приятна вечер:)))и ти пожелавам да имаш НЕТ!И с фондацията също успех :))))))))))))))))))))))

    ОтговорИзтриване
  26. Цвети, колкото една жена може да е полубременна, толкова и моето може да се нарече нет. С групата техници вече сме си много близки. :))) За два месеца имам 5-ти по ред модем и усещам как ще го облъскам скоро в нечии глави.
    Хубава вечер и на теб. :)

    ОтговорИзтриване