понеделник, 21 юни 2010 г.

По-не-делнично :-)

Уважаеми синоптици,

Най-учтиво Ви моля (и сигурно още хиляди като мен), приберете си някъде в дълбоките резерви обещаните облаци, дъжд и ниски температури.

Задръжте днешното разкошно, топло и слънчево време поне още няколко дни, моля ви! Подарете ни пълно удоволствие, с чадъри някак си ще е неудобно.

Защото утре започва Голямото събитие! :-)

Дочаках го,
доживях го ...

В Блогът на един MadWizard видях сетлиста от първата вечер във Варшава, много вероятен и при нас, заедно с клипчета пак от там - за загрявка.


И загрявам чудесно, с пълни сили и децибели :-), за ужасТ на някои от съседите. Това е и пореден опит да променя музикалните им вкусове - съвсем любезно и възпитано, в отговор на почти денонощните им серенади, състоящи се предимно от репертоара на онези сладкогласни, много музикални и съвсем естествено изглеждащи пайнерски ангелчета.

Ще имат два дни почивка, след което мисля да продължа моделирането на слуховите им предпочитания, загрявайки за Каварна. Ако възприемат, може и да им спестя от предвидените за втората вечер музики. :-)


Хубава, спорна, слънчева, смислена и пълна с емоции седмица на всички, независимо дали са на морето, на полето, на стадиона или зад бюрото, дали се трудят с пот на челото или са в отпускарско-празнична фаза. :-)

13 коментара:

 1. И този ще го пропусна... :(
  Да куфееш и за мен, Точка, и после чакам цветен разказ :)

  ОтговорИзтриване
 2. Няма да ме спре изобщо, нито ще го усетя покрай емоциите и музиката. :)))
  И все пак може и без него, поне в следобедно-нощните часове. Вярвам в късмета си, защото и за AC/DC предричаха дъжд, а беше чудесна вечер. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Принце, непременно! :)))
  Тъкмо разтоварих снимките от апаратчето и му зареждам батерията. Най-вероятно думите пак няма да ми стигат и ще е разказ в снимки и клипове, доколкото ще успея да се фокусирам, трудничко ми е в такива моменти. :)))

  ОтговорИзтриване
 4. Весело изкарване и до утре! ;)/без чадъри надявам се:)/

  п.п.какво е положението за любителските фотоапарати?

  ОтговорИзтриване
 5. Дъждът ще чуе надеждите и молитвите ни. :)))

  Предполагам, че ще може да се снима - кой колкото видимост и пространство има. Не са ме спирали досега за апарат в чантата.

  ОтговорИзтриване
 6. Пожелавам от сърце-хубаво време и снимай:))))

  ОтговорИзтриване
 7. Ondine:

  На концертите е забранено внасянето на професионална записваща фото и видотехника. За любителските фотоапарати няма ограничения. Забранено е внасянето на чадъри, бутилки и други подобни предмети. От дъжда ще се пазят с дъждобрани.

  http://www.focus-news.net/?id=n1409856 - четвъртата свързана новина отдолу.

  Утре сутринта трябва да се екипирам с дъждобран значи. :)))

  ОтговорИзтриване
 8. :)))И аз го видях вече!Сега остава да се молим да няма дъжд:)))))

  ОтговорИзтриване
 9. Молим се. :)

  Следващия път ще си купя билет под козирката. За всеки случай. :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Толкова съм заредена, че сън не ме хваща. :)))
  Никаква умора не усещам и дори гласът ми почти се върна. :)

  ОтговорИзтриване

Web Statistics