вторник, 27 юли 2010 г.

Около феста

Извън музиката, около феста в Каварна намерих (макар и само за една вечер) няколко интересни и предизвикващи различни емоции нещица.

ЕдОдневните билети и за трите вечери бяха с една и съща печатна грешка. Което естествено не пречеше да струват по 40 лв бройката. Може би от срам, че са объркани, пред читалището не даваха касови бележки за тях. Пред стадиона също не се занимаваха с такива досадни подробности, вместо тях раздаваха по още едно хвърчащо билетче с отпечатана същата стойност. Сигурно е обществена тайна, че Дянков и подопечните му се изприщват от метъл (и съответно не припарват до подобни прояви), та затова така ...















Спрях да разсъждавам по фискалните въпроси, когато покрай мен мина ето това превозно средство и се разсеях в папарашки снимки. Явно кризата е ударила и детските колички там.











По пътя към стадиона реших да си хапна сладолед. Набелязах си един, обаче табелката му моментално ме отказа. Навя ми асоциации за едни мъжки атрибути, които непрекъснато някой ни ги ...



Също така видях и най-подходящата, най-смислената и най-креативна реклама, която може да съществува върху опаковката на един продукт.


Хвала на такива хора, създаващи емоции.

13 коментара:

  1. :))))))))Да се смееш ли..да плачеш ли ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз се смях, направо се хилих. :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Добре, че не пия уйски :D :D :D
    А детето го тренират за рокер от малко :D

    ОтговорИзтриване
  4. УЙски се пие, когато си на УЙкенд. :)))

    ОтговорИзтриване
  5. ...при уйчо си на гости :D :D

    ОтговорИзтриване
  6. Сега и уйчо къде да търся? :) Никога съм нямала такъв. :(

    Затова вероятно пия водка и бира само.

    ОтговорИзтриване
  7. Хахахаах :D :D
    Аз имам един уйчо, ама той е такъв уйкенд, че...... :D

    ОтговорИзтриване
  8. А, мерси, дръж си го. Ще минем и без уй... каквото там. :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Интересни снимки, весели. Това за рекламата е супер:))И детето в касетката на колелото. Поне си се забавлявала:)

    ОтговорИзтриване
  10. И други случки имаше, обаче докато извадя снимачната техника ... Само нашата полиция, дето ни пази, все още се въздържам да увековеча (а някои си плачат за това). Спира ме единствено, че изобщо не нося на бой. :)))

    ОтговорИзтриване
  11. Хехехехе.... какво ли няма под слънцето :) А тази торбичка с брикетите ми дава идея за реклама тип "Пълна промяна": "Доведете Вашия Звяр и ние ще направим от него Красавица" :)

    ОтговорИзтриване
  12. :)))
    Какво се случи с това предаване? Осени ме идея да се направя като пайнерска кифла, може да ми проработи повече късметът. :)))

    ОтговорИзтриване