четвъртък, 8 юли 2010 г.

Под индиго

С благодарност към г-н Ц.Ц., който успя в последните няколко дни да вдъхне жизнерадост у народа, да го накара да се посмее със сълзи и по този начин успешно отвлече вниманието му от кризи, безработици, престъпност и всякакви други по-малки и по-големи проблемчета в държавата.

Благодаря и на Стойчо, който се добра до първоизточника на гениалното творение, донесло толкова добро настроение у народа, въпреки че де факто е бледо и кофти побългарено копие на оригинала.

Отговорните другари обаче упорито мълчат по въпроса за автора на другата гениална част от спектакъла - убийствената хореография:


(само снимки, защото гледането на цялото творение е опасно за психиката)

Отговорните другари си мълчат, но нетът - не. Както се очакваше, този шедьовър на танцовото изкуство не само е вдъхновен отново от братската руска милиция, а и всяко едно движение на балета е копирано като под индиго:Г-н Ц.Ц., усетихте ли какво изпълни подчинените Ви след предоставената им естетическа наслада? Всичко друго, само не и това, което се пее в набеденото за химн творение:
"Гордост е да служиш в редовете
на България и МВР."

20 коментара:

 1. Сакън! С друго се заигравай, хореографията не пипай :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Дори разучавам танците в минутките за отдих. :)))
  Малко ми е трудно с някои чупки на китките и глезените, но с повечко упражнения ще стане. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Аааа... яко! Тоя, руския клип, те сега го пуснах в другия блог! :):):) А нашите - я ги виж какви са кръшни, какво не им харесват? ;) Само малко текстът трябва да се промени: "Гордост е да денсиш в редовете на България и МВР" :) Усетил е, ЦЦ... чушки!

  ОтговорИзтриване
 4. Я какъв идеен поет си, що не им подсказа по-рано? :)))

  Повечето клипове на Рабфак са с такива уникални кадри от улицата или различни мероприятия, без нищо нагласено. Можеш да се посмееш добре. :)

  ОтговорИзтриване
 5. Ама направо - поет та дрънка! Ааа, никакво подсказване, после ще искат и хореограф да ме правят :) Определено се смях, имат много здрави попадения :)

  ОтговорИзтриване
 6. Тъкмо ще изкараш някоя стотинка, да си купиш като новия джип на В.М. :)))

  Поглеждам ги и аз Рабфак + горните снимки от време на време за релакс тази нощ, че ми идва леко в повечко напрежението. Да ми стискаш палци от утре по обяд до ранния съботен следобед. Ако всичко мине гладко и съм оживяла, може и да разкажа. :)

  ОтговорИзтриване
 7. Малеййй... каква ли ще да е тая стотинка... ръчната количка ли да си взема, камионетка ли да търся... :)

  Хммм... Звучи сериозно, Точка. Изпращам ти този Орел за спокойствие и силен дух.

  http://www.youtube.com/watch#!v=NpUqY0brqWU&feature=related

  Чакам в събота привечер, пък макар и само с едно ведро "Аз съм!" :) Ще оцелееш.

  ОтговорИзтриване
 8. За физическото оцеляване - ще оцелея, важното е да е с вдигната глава.

  Благодаря за музикалното рамо. :)

  ОтговорИзтриване
 9. ъъъъъъъ ... идвам да видя, докъде стигна с разучаването на танците ...

  ОтговорИзтриване
 10. Бях заета малко с важни държавни дела и сега продължавам отново с чупките и танците. :)

  ОтговорИзтриване
 11. Жива съм, да. За здрава още не знам, защото вчера дрехите се перяха върху мен три часа на пороен дъжд и студен вятър и така си изсъхнаха. Да се надявам обаче, че такива дреболийки няма да ме съборят. :)

  ОтговорИзтриване
 12. не бива ... току-виж, некой от балета на Веско сдаде багажа, все требе да му се намери заместник :)
  Оправяй се бързо!

  ОтговорИзтриване
 13. То само мъжове в този балет, няма да ме вземат. :(
  Поне да бяха сложили и няколко девойки - да оплакнат хората очи и да не слушат какво им пеят. :)))

  ОтговорИзтриване
 14. Супер, Точка! :) А срещу настинки, простуди и други болежки от подобен характер има една много добра рецепта: 200 гр. греяно вино, 50 гр. греяна ракия; 200 гр. греяно вино, 50 гр. греяна ракия; 200 гр. греяно вино, 50 гр. греяна ракия... докато имаш спомен. На другата сутрин може и да не си се излекувала съвсем, но изобщо няма да ти пука за това ;)

  Недей така за балета, представяш ли си няколко полицай-балетистки по фурашки, жартиери и кубинки... Уау! Щяха да изхвърлят Маринов от сцената да не пречи на гледката! :):):)

  ОтговорИзтриване
 15. Хех, принце, тази твоя рецепта е осъвременен вариант на една друга древна - "Как да срещнем мечка-стръвница?". Взимаш голяма бутилка коняк и бира, по-големичка. Лягаш на леглото или диванчето, отпиваш от коняка и доливаш с бира. И така, докато двете бутилки свършат. Точно в този момент (а някои казват, че и доста по-рано) мечката стръвница идва. :)))

  Сега ми хрумна една идея. Този балет, различно облечен, но задължително музикално съпроводен от същия изпълнител, би могъл да се ползва за успешно отказване на хората от доста неща. Стига да се намери кой да снима съответната (анти)реклама.

  ОтговорИзтриване
 16. Хехехе... нали знаеш, Точка, всичко ново е добре забравено старо :)

  ОтговорИзтриване
 17. Знам, знам. :)))
  Засега удържам, без да пробвам дали действат нито старата, нито твоята нова рецепта. :)

  ОтговорИзтриване

Web Statistics