сряда, 14 юли 2010 г.

Интимни размисли

Снощи слушах ТВ предаване за нелегалната проституция при манекенки, моделки и миски.
(извадки от предаването)

Жени Калканджиева каза: "Сексът е прелюдия към любовта, той е нещо много лично."
Че не е повод за запознаство, знам от малка. Но все си мислех, че трябва да върви след любовта или поне паралелно с нея.
Може би живея в друг свят и друго време ...

13 коментара:

  1. Имам явно известни пропуски за наваксване - нали човек се учел, докато бил жив. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не се учудвам, че за Калканджиева е така.

    ОтговорИзтриване
  3. Може би в тези среди редът е такъв. Или при по-младите.
    А и както каза една от другите участнички, когато едно момиче от бранша преследва мечтата си и иска да я сбъдне, средствата нямат значение, затваря очи и ...
    Няма нужда от любов.

    ОтговорИзтриване
  4. Ама така де, сексът си е нещо лично, за разлика от любовта, дето все се търкаля по жълтите страници :) Е, понякога може да добие известни обществени измерения, когато е по-групов, но това е част от пейзажа, кой ти гледа такива подробности :) "...когато едно момиче от бранша преследва мечтата си и иска да я сбъдне, средствата нямат значение, затваря очи и ... " докато един ден не разбере, че е била уползотворена целево, а мечтата й така и не е била сбъдната. Един познат разправяше за клиент в автокъща, който през месец капарирал нова кола, но никога не я купувал. Номерът бил, че като гепи някоя мацка, която е тръгнала да осъществява мечтите си със задника напред, й обещава нова кола, отива с мацката, капарира 200-300 лева, а след месец, като му втръсне да я чука, я изхвърля. Но, както той се бил изказал, "За 200 лева - цял месец квалитетно ебане до скъсване". Това е положението.

    ОтговорИзтриване
  5. Точно по темата...

    http://vbox7.com/play:087ac7d3

    ОтговорИзтриване
  6. :))) Тази история с колата явно е много печеливша откъм квалитетно чифтосване, защото съм я чувала и в други варианти. Няма лошо, като има кой да се връзва. :))) Твоят познат със сигурност продава патента на жадни за страстни безплатни ласки мъже. :)

    Тя и любовта трябва да е лична, какво са тръгнали тия папараци да дебнат хората? Веднъж да решат от любов да минат и към секс - и веднага ще ги изловят като Вито. На нищо не прилича това! :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Не знаех, че тази история е така разпространена, ама какво да правя, очевидно съм назадничав в разбиранията си :) Лошото е, че май е точно обратното с папараците: докато е само секс, на никого вече не прави впечатление, но мине ли се към любов, веднага се почва чоплене на интрижки :)

    ОтговорИзтриване
  8. Историята съм я чувала и във вариант само с една скъпа кола, собствена - повозват се в нея за престиж. :)))

    Как няма да си назадничав, четеш ми книги постоянно. :) Я ги зарежи и виж в реалния живот хората какви ги вършат. :)

    Тя и моята работа такава изостанала - когато имах годинките им, нямах техните мечти и скъпи коли почти нямаше. Иначе лъскотийки показваха най-вече синовете на тираджии и параходчии, в Бургас ги имаше в изобилие, че и бащите им ... Ама мечтите ми бяха някакси над едни дънки или парфюмче. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Хехехе.. нали? Какви са тези отживелици - книги някакви, че то и на хартия! Ужас! :):):) А тези с лъскавотийките, и тогава, и сега, си остават на ниво лъскавотийки. Затова и днес имаме мечти, докато по скромните ми наблюдения, те не достигат до повече от желания :)

    ОтговорИзтриване
  10. Една поп-фолк дива в зората на кариерата си (тази от другия постинг), беше на гости при Слави. Явно много отдавна е било, щом изобщо съм се заслушала кой е при него и какво си говорят. :)))
    На въпроса му какви са мечтите й, отговори: да си купи пералня.
    Човек бил толкова голям, колкото големи били мечтите му, нали? :)

    ОтговорИзтриване
  11. Много си изостанала. Аз вече правя секс по скайпа с абсолютно непознати. След това - даже и любов. Ще кажеш, че какво ново? Новото е, че снощи правих и двете, а едва след това забелязах, че не съм се бил логнал. Бъдещето е тук със страшна сила! :)))

    ОтговорИзтриване
  12. :)))
    В това отношение направо съм задръстена. Ако знаеш що народ ме отряза заради ината ми да не си купувам камера ...
    Казват, че било хубаво, знам ли. Ще взема да опитам, само трябва да ме светнещ как става в нелогнато състояние, защото моето е перманентно такова. Ще почерпя после (виртуално пак). :)))

    ОтговорИзтриване